Tipsa en vän

Fågelskådning

Fågelskådning

Fågelresor för alla! Ekoturismmärkt fågelskådning och fågelkurser med några av Sveriges mest erfarna fågelguider för dig som vill spana efter örnar, se tranorna dansa, lyssna efter nattens ugglor, beskåda skogens tjäderspel eller njuta av småfåglarnas sång.

             
Fågelskådning Reslängd Normalpris / vuxen
Orrspel i ottan 2 dagar SEK  2 550 
Arrangör: Nordic Safari Startar i: Västmanland 
  Du är mitt i skådespelet med spelgalna tuppar på bara några meters avstånd. Orrspelet på myren i Ekoparken Färna, och i ett av Bergslagens... Mer » 
 
Tjäderspel i gammelskogen 2 dagar SEK  2 550 
Arrangör: Nordic Safari Startar i: Västmanland 
  Du kryper in i gömslet tidigt på kvällen och njuter av trastarnas sång i storskogen. Senare på kvällen anländer tjädertupparna till... Mer » 
 
Orrspel i Svartådalen 2 dagar SEK  2 650 
Arrangör: Birdsafarisweden Startar i: Västmanland 
  Upplev ett fängslande orrspel på nära håll i gryningen på en enslig myr i Västmanland. Orrkojan, med värme och sängplatser för fyra,... Mer » 
 
Ugglesafari i Svartådalen 2 dagar SEK  3 300 
Arrangör: Birdsafarisweden Startar i: Västmanland 
  Har du känt hur dunigt mjuk en uggleunge kan vara? Nu kan du få göra det, försiktigt, försiktigt, genom att följa med erfarna ringmärkare... Mer » 
 
Dagstur till Stora Karlsö 1 dag SEK  355 
Arrangör: Stora Karlsö Startar i: Gotland 
  Långt borta men ändå nära. En känsla av utomlands fast i Sverige! Ta båten ut till Stora Karlsö och möt myllrande fågelberg, prunkande... Mer » 
 
Övernatta på Stora Karlsö 2 dagar SEK  1 405 
Arrangör: Stora Karlsö Startar i: Gotland 
  Varför inte stanna kvar på Stora Karlsö en natt eller två? Då kan du ta en härlig kvällspromenad i egen takt, njuta av solnedgången... Mer »